torstai 1. lokakuuta 2015

Blondi, blondimpi, blondein

Heloou,

noh nyt on muutot takana ja ollu tavarat enemmän ja vähemmän hukassa. Piti tilata kameraankin uus USB-piuha, et sais kuvia koneelle. Nyt kun mahdolliset esteet on ylitetty, voin taas kirjoitella blogiin kaikkea maan ja taivaan väliltä. Onhan mulla ollut vaikka ja mitä mielessä mistä kirjoittaa, mut en oo sitten päässy ihan toteutukseen asti. PERUS.

kukkuu! sori silmärypyt piiloon kehnosti.. :S

Eräs päivä mietin mun hiuksia. Se miten niille en oo tehny vähään aikaan mitään ja miten ne kaipais taas uutta ilmettä, kun hyvin vähän jaksan niitä muutenkaan laitella. Kampaajalla kävin viimeks joskus ennen vähän kesää (ihanan tätini luona Nastolassa parturi-kampaamo Cabellossa<3) ja sitten kesällä operoin itse säälittävänä vähän tyvikasvua piiloon luonnollisen näköisesti. Yks päivä oikeesti kelasin, et pitäis käydä ostaa sellai vaalentava aine vaa mitä käyttää silloin ku siltä tuntuu ettei tarviis ihan oikeesti värjätä hiuksia. Se on vaa niin hirvee vaiva yksin värjätä hiuksii. Ihan ku joku olis kuullut mun "rukouksen", sillä postista sain noutaa yllätyspaketin. Se sisäls kaks Garnier Nutrissen Truly Blond -tuotetta. Mulla oli tippua silmät päästä, et oikeesti onko sittenkin jumala olemassa :D Ne vähentää keltaisuutta ja vaalentaa asteittain hiuksia. Siis just sellaset ku mä tarviinkin! Mä kerron tuonnempana tarkemmin lisää :p



Näin raskauden tullessa ilmi on jotenkin miettinyt entistä enemmän kaiken kosmetiikan käyttöä ja välttelee kaikkia  mahdollisia myrkkyjä. Ilman CosmEthics-sovellusta myrkyllisten tuotteiden metsästys pakkausselostuksen mukaan olisi ihan tuskaa, joten tää on supernäppärä! Puhelimen kameralla lukee tuotteen viivakoodin ja sitten oikea tuote tulee esille ja ilmoittaa heti onko ainesosista joku hälyyttävä. Voi itse lisätä myös sinne itselle vältettäviä ainesosia, joten ei tuu niitäkään sitten vahingossa ostettua. Ja jos tuotetta ei entuudestaan löydy, voi sinne lähettää kuvat tuotteista ja sitten ne lisätään tietokantaan mukaan. Lisäks voi lisätä omaan "meikkipussiin" tuotteita ja sieltä tsekkailla mitä kaikkea löytyy. Ja nyt kun nää Garnier Nutrissen tuotteet ovat uutuuksia, niitä ei tietenkään sieltä löytynyt. Mä lähettelin kuvat ja nyt ilmeisesti näistä tämä suihkutettava tuote on päässyt listoille mukaan. Oikeesti mä yllätyin hyvin suuresti, että tää suihkutettava aine ei sisällä mitään hälyyttävää! Kuitenkin tuote vaalentaa hiuksia ja on kemiallisesti toimiva tuote. Vau! Todellakin käytän sitä jatkossa ;) Hoitoaine ei ole vielä päässyt CosmEthicsin tuotevalikoimaan, mutta ehkä se vielä joku päivä löytyy sieltä. Ja toivottavasti houkuttelevana ilman supermyrkkyjä.

Nykyään on jokaseen lähtöön vaikka ja mitä vaalennusaineita hiuksiin, mutta se et löytää itselleen sen toimivan ratkaisun on tärkeintä eikä se et miten se toimii jollakin toisella. Mut esimerkiksi  tää suihke sopii hyvin värjätyille tai värjäämättömille hiuksille ja on loistava ratkaisu ensimmäiseks vaalennustuotteeks. Tuo sävyttävä hoitoaine on pelastus kellastuneille hiuksille ja se sopii kaikille vaaleille hiuksille :) Huomas kyl et luvatusti antaa kiiltoa hiuksiin ja nää tuntuu hoideltuilta <3

Tässä on tämä suihke! Kokeilin ekaa kertaa puhtaisiin hiuksiin suihkun jälkeen tätä ja hiustenkuivaajalla kuivasin, jotta vaalentais vähän enempi :) Haju oli mielenkiintoinen, ei haissu pahalle mut ei se ollu kovin miellyttäväkään. Joten ehkä se suihkuttelu ei kannata tehdä pienessä vessassa ovi tyyliin kiinni ettei sitten järkyty oudosta hajusta :D Todella helppokäyttöinen, mutta huomioitavaa on se ettei sitä suihkuttele vaatteisiin tai silmiin vahingossa. Huom! Kerran viikossa käytettävä, joten senkin osalta tällaiselle hajamieliselle ja laiskalle ihmiselle helppo tapa vaalentaa asteittain hiuksia. Toisin sanoen en oo vielä kerennyt kokeilemaan kunnolla tätä suihketta, kun vasta oon päässyt kaksi kertaa käyttämään. On mun mielestä tyvikasvu peittynyt ja saanut astetta vaaleammat hiukset. Vois kokeilla myös kivoja raitoja tehdä, jotta hiukset olis entistä luonnollisemman näköiset eikä tyvikasvu hypi senkään osilta ihan silmille :)

Sitten on hyvin hankalasti kuvattavissa oleva puteli. Tää on se keltaisuuden tappaja, laventelin värinen hoitoaine! Mä oon käyttänyt muutaman eri tuotemerkin ns. silvershampoota mikä myös poistaa keltaisuutta hiuksista. En oo niitä jaksanut hirveästi käyttää, kun enimmäkseen pesen shampoolla vain päänahan, joten latvat voi jäädä sitten keltaiseksi siinä systeemissä :D Mulla se keltaisuus enemmänkin "tarttuu" tyvestä mentäessä latvaa kohden reilusti. Tyvi on vain enemmänkin maantieharmaa, joka vaatii vain vaalennusta eikä keltaisuuden poistoa. Näinpä tätä uutta suihketta voi kohdistaa enemmän tyveen ja tätä hoitoainetta latvoihin, ja kun tää on hoitoaine niin ei kuivata hiuksiakaan niin pahasti (hope so). Käytin eilen illalla tätä ekaa kertaa. Mä hämmästyin niin paljon et miten hiuksista tuli ihanan kiiltävät ja hoidetun tuntuiset. Tätä suositellaan käytettäväksi 1-2krt viikossa ja 5-10min vaikutusajalla. Eli joka viikko ainakin kerran saa luvan läträtä vedellä ja kuoria nahkat ja muuta sillä aikaa, kun antaa vaikuttaa :) Alustavasti vaikutelma tuotteesta on hyvä, tuoksu on miellyttävä ja tekee hiuksista ihanat, joten en valita! Suihkun jälkeen suihkuttelin tota suihketta ja kuivasin hiukset kokonaan hiustenkuivaajalla. Vau, tuli niistä ainakin elävämmän näköiset ja ehkä vaaleammatkin. Eihän asteittaista vaalennusta silmin erota, mutta on tää parempi kuin ennen näiden tuotteiden käyttöä :P

 Tältä näytti hiukset viikko sitten ekan suihkuttelun jälkeen. Toki kuva huijaa osaltaan vähän miltä oikeasti näyttää livenä. Postauksen eka kuva on myös samalta päivältä, joten tästä näkee et on hieman valottunut kuva :/ Mut kuitenkin onhan nämä vaalentunut aika hyvin siitä mitä nää on ollut, kun kävin puoli vuotta sitten kampaajalla. Aurinko on luonnollisesti kesänaikana vaalentanut lisäksi hiuksia, ja nyt sitten kun talvi tuleepi niin hoidan vaalentelua hoitoaineen ja suihkeen avulla aina kun tarvitsee :) Hiukset ovat siis muuten ihan perseen näköiset, mutta ehkä se tyvikasvu ei pistä niin pahasti silmää kuitenkaan...

Ja tässä hiukset tänään! Siis kyllä sillä hoitoaineella selkeästi ainakin vaikutuksia on ollut, kun hiukset ovat ihanan suorat ja hempeät kuin taas viikko sitten otetussa kuvassa tuollaiset.. järkyt. Noh tässä siis hoitoainetta kokeiltu ekaa kertaa ja toista kertaa suihketta. Kyllä näistä vielä vaaleat saadaan ;) Ja vaikka kuvista vaikea saada todenmukaiset niin kyllä mä havaitsen ainakin keltaisuuden vähentyneen ja hitusen ainakin tummimpien hiusten vaalentuneen, joten noista hiuksista tulee yhtenäisemmän näköiset ainakin tulevaisuudessa.

Mä tykkään ja suosittelen ilman muuta kaikennäköisille blondeille etenkin :-) Mulla ei oo nyt ainakaan mitään kokemusta ollut vähään aikaan Nutrisse Truly Blond -sarjan väriaineista, mutta nää uutuudet vaikuttavat ainakin kelvollisilta.


Nyt on tarinoitu pitkästä aikaan, ja ehkä mä ihan lähitulevaisuudessa avaudun mun raskaudesta ja erilaisista mietteistä, sillä tää elämä on tehnyt vuodessa pienen muutoksen. Tätä nykyä asun Kuopiossa ja opiskelen farmasiaa Itä-Suomen yliopistossa ja elämä rullaa mukavasti. Pääsin opiskelemaan proviisoriksi, mitä oon nyt muutamien vuosien aikana halunnut kovasti. Toiveet on toteutunut ja tässä sitten yritetään uusien haasteiden kimppuun hypätä ja selviytyä jatkossa niistäkin. Vau, kyllä se aurinko paistaa risukasaankin. En olis osannut ajatella noin viis vuotta sit et mun asiat oikeesti tulis olemaan niin paljon paremmin ja kuinka saan elää sellaista elämää, mistä on aina voinut vain haaveilla. Masennuksesta selviytyminen ei oo koskaan helppoa ja silloin ei todellakaan osaa kuvitella tulevaisuutta positiivisesti. Tässä sitä vaan ollaan vaikeiden aikojen jälkeen entistä ehompina. Viime aikaiset tuskailut kipujen kanssa ja pelko tulevaisuudesta, että jos sitä oikeesti ei saisikaan lasta ikinä, on olleet aika vaikeeta. Et endometrioosi-postauksen jälkeen en olis osannut todellakaan kuvitella et minä raskautuisin, ainakaan näin pian. Osaa se elämä yllättääkin, kun sitä vähiten odottaa tai toivoo. Näköjään.



Näin randomein terveisin,
satuer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti