maanantai 11. elokuuta 2014

Täällä taas, blogiloma on ohi!

Hei,

olen ollut kiireinen koko kesän ja en ole saanut vaan millään aikaiseksi kirjoitella tänne. Ja tietenkin kynnys kirjoittaa on kasvanu vaa päivä päivältä suuremmaksi. Nyt kun työt on ohi ja ennen kuin koulut alkavat, mun on hyvä päästä kynnyksen yli ja jatkaa taas. Luvassa on kaikenlaista; kaikki mikä mua kiinnostaa, on osa mua tai muuten vaan haluan esitellä ihmisten ilmoille niin täältä pesee.

Siksipä tänään näytän teille miten mä ehostin itseni viikkojen retuilun jälkeen. Kulmat rehottaa, naama kukkii etc. Mut nyt vihdoin taas kehtaan kulkeakin ihmisten ilmoilla..

Tummat kulmakarvat on tuskaa, etenki ku niitä ei jaksa/kerkeä nyppiä heti ku ne pääsee rehottaa.. Mun mielestä kesällä on oikeus ottaa rennommin ulkonäön ja kaiken muunkin suhteen, eiks jep? ^^
Pieni varoituksen sana tähän välii et naama on tosiaan jääny kuorimatta ja kaikki muu tärkeä tekemättä.. Älkäähän välittäkö pisamista, tiedän että ne saa mun naaaman näyttää todella saastaselta :F

hups hups
 

sitten siistittynä


yksi tapa saada kulmista sopusuhtaiset (katse pitäisi olla suoraa eteenpäin niin saa terävimmän kohdan kulmista oikeaan kohtaan)
melkolailla viivojen mukaan tehtynä
kulmien lopullinen muoto (terävyys pyyhitty veks)
rehotus vs. huoliteltu
nypintä ja hahmotus
nyt on molemmat piirrety
kulmat kurttuun niin näkee et onko sitten oikeasti symmetriset.. vasen jäi nuolen osoittamasta kohdasta hieman vajaaksi yläpuolelta..
Yleensä teen kynällä selvät rajat (alapuoli pelkästään) ja täytän kulmat jollain luomivärillä tai harjaan luonnollisemman näköisiksi kynällä täytetyt kulmat.
Tässä olis pari pätkää miten tehdä siistit kulmat :-)


Lisätään hieman kulmien korostusta ;-)
kulmien korostusta valkosella kajaalilla

sitten värin levitys tasaisesti

kulmien perusvälineistöä, heh
Sitten naaman korostuksia:

otsan, poskien, leuan ja nenän ruskeat syvennykset
erilaisten tummien alueiden ja korkeiden kohtien korostukset
käytän välillä nestemäistä "aurinkopuuteria", joka on näin kesällä todella hyvä ja sitten valokynänä on lumenen tuote, ja oikeana aurinkopuuterina on lumenen kivipuuteri ja avonin aurinkopuuterihelmet :-)
Sitten loppumeikkaus!

luomeen nestemäistä meikkivoidetta tasoittamaan luomen värisävy
nestemäistä eyelineria silmän sisäkulmasta ulkokulmaan

sitten tsekataa onko ne symmetriset keskenään
tältä näyttänee silmät auki ^^
oho mikä juntti-ilme. toisessa silmässä maskaraa:>
no nyttttt on valmista!
just kidding! vielä huulipuna :p

näillä saatiin silmämeikit kuntoon
ja tällä saatiin huulet värjättyä

jeij, kesäluuukki on ready, kevyt iholle mut silti huoliteltu ilman meikkivoiteita ja muita ihohuokosia tukkivia mömmöjä ;-)
Öms siinä nyt oli tuommoi tylsyyteen tehty pieni Satun meikkailusetti perjantailta. Lisäks vikan työpäivän jälkeen päätin hemmotella itseäni.. Eli sokokselta kävin poimii parempaan talteen itselleni Michael Korsin hajuveden, sexy amber; 69€ ja kaupan päälle tuli tuommoi suloinen meikkilaukku :)

Nyt näit kuvii on tullu tähän postaukseen jo miljoona, joten parempi lopetella tällä erää ja jatkella joku toinen kerta uusien tarinoiden parissa. Oon polttanut varmasti monelle verkkokalvoihin kammottavia kuvia, mutta koittakaa elää sen kanssa ;> "Tutorial: rumasta siedettävän näköiseksi"
ennen ja jälkeen yhristelmä (vähä kusi)

Hyvää alkanutta lukukautta kaikille opiskelijoille ja työssäkäyville tsemppiä hommiin ja muutenkin nauttikaa vielä kesästä, kun sitä on vielä jäljellä! :)

Terkuin satuer
PS. Kuvat on kuvattu Olympus pen lite e-pl5:lla ja kuvia hieman muokattu pikasee Photofiltre 7:lla. Lisäks kuvat ei taho asettuu sillee ku haluun ne :<

Ja näin loppuun helkkarin hieno kipale, oon koukuttunu tähän jostain syyst.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti