perjantai 15. elokuuta 2014

Mökkilaiffii

Heips,

tuossa tuli pidettyä ti-to mökkiviikonloppu keskellä viikkoa ja voin sanoa et teki hyvää päästä rentoutuu ennen tulevaa koulurupeamaa. Tuli keräiltyy perinteisee tapaa luonnon herkkuja, mustikoita. Kuivan kesän takia ei kyllä sieniä löytyny ollenkaa, harmi :(

Mut mul ei oo sen tähdellisempää sanottavaa, ku et nauttikaa kuvista! En tiedä teistä muista, mut mun sielu lepää keskellä luontoa. So peaceful. Jos ei oo kokenu mökkielämää, siis oikeata mökkielämää ilman kunnon vessoi ja suihkui, ei voi sanoa sitä mökkeilyks ainakaa tällee kesällä! Tai näin mä sanoisin, koska silloin ollaa keskellä luontoa ku kodissa, hienouksinee ja mukavuksinee päivinee. Noh ei kuitenkaa niin extreme-mökkeilyä et ainut ravinto tulee luonnost, ei sentää :-) Mut se on mun mielipide, et jokasen suomalaisen pitäis kokee olla rauhassa luonnossa, lähellä järveä ja kuitenkin ilman suurempia mukavuuksia. Kaikki ei kykene käymään edes huusseissa tai peseytymään vatien ja kuuppien varassa, mut sepä sääli. But i can ;)

Noh itse asiaan! Ps. Kuvia ei ole käsitelty laisinkaan ja tässä saatte nähdä kamerani automaattiasetuksilla täydessä toiminnassa :>


Rappuset löytyy kaivolle ja rantaan laiturille

Aitta, liiterisetti+huussi

Kaivo, nykyjää vedet saa kantamattakin, jos pistänee aggregaatin päälle tai sitten kipittää alas rantaan pumppaa vettä

Soutuvene ja laituri

Yeap, enimmäkseen oli tyyntä ja aurinkoista! Kuviin eksy paljon pilviä

Matala ranta, mut laiturilta pääsee kätevästi nopeasti kastautuakseen, ainaki saunan jälkee :p

Laiturin päästä

"Vastarannan" salmea ja omaa rantaa

Rappuset ylös mökille.

Aitan terassi.

Mummon kukkaset :-)

"Maanalainen" kellari

Kiva uusi kellari :)

Kimalaiset ilman pesää, nyt ne kellii kukissa ja kupsahtaa

Ulkokeittiöltä näkymät :)

Siellä mehiläisetkin nuukahtaneina

Suruvaippa! Kaunis perhonen :)

Hyvillä säillä kelpaa kokata ja syödä ulkona!

Suruvaippa takapuolessa. Heh^^

Suomen suvi <3

Maisemat lepotuoleista.

Vähän kuvaa sisältä, on parvea, takkaa ja sellasta.

50shades of grey eng., skip-bo ja ristikot oli reissun jutut. Ei, televisiota ei katsottu! Aggregaatilla ja aurinkopanelilla saadaa sähköt eli mökillä täytyy keksii parempaa tekemistä ku puhelimet ja telkut etc ;)

Ruokailupöydästä näkymät ulos ulkokeittiöön :-)
Näin lyhykäisyydessään, oli rentouttavaa ja hyvin mukavaa, vaikka oltiinkin serkkuni kanssa vain muutama päivä. Parempi kuin ei mitään! Kontiolahti on kaukana kotoa, mutta osa mökkeilyä on myös itse matka mökille, joka kestääkin jo vähän pidempään. Junamatka kesti ilman vaihtoja sen 3-4h Lahesta Joensuuhun ja siitä sit autolla kurvailtiin möksälle noin puolisen tuntia.

Mut näihin kuviin ja tunnelmiin, nauttikaa vielä sadettomista (syksyttömistä) säistä ja mukavan lämpöisistä päivistä! :-)
satuer
ps. oh shiet mun luki-häiriö paistaa välil näist mun teksteist läpi et vaatii useampaa korjailua jälkeenpäin ku lukee jos toisenkin kerran läpi. my bad. pahoittelen. 

Ää ihan pakko lisää tähä loppuu sopiva tsipale, Arttu Wiskari - Mökkitie!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti