tiistai 28. lokakuuta 2014

S niinkuin... seinätarra!

Heips!

Tänään laitoin ensimmäistä kertaa elämässäni seinälle kauan odotellut seinätarrani, joka tuli jo aikaa sitten postista. Tilasin sen eBaysta ja maksoi ruhtiinaallisesti noin kaksi euroa. Ei huono kauniista sistuselementistä. Valkoinen seinä kaipasi jotakin pientä.

Hupsista keikkaa, anything meni hiukka vinoon. Eipä näin loppuillasta voi toivoakaan tuon parempaa lopputulosta ^^ Seinä on siis valkoinen, mutta valon tekemät varjot tekee siitä hieman erikoisen värisen..

1. Irrota päällystin ja liimaa se tarraan kiinni.

2. Kiinnitä päällystin tarraan sormella painaen.

3. Jos tarpeen, leikkaa kuva irti irralleen.

4. Irrota päällystin paperista niin, että tarra on jäänyt kiinni ja kiinnitä sen jälkeen kuivalle ja puhtaalle seinälle.

5. Paina päällystin seinään kiinni ja painele ilmakuplat pois.

6. Irrota varovasti päällystin seinästä. Valmista: tarra on kiinni seinässä.
Yksinkertaista ja nopeaa saada seinään eloa. Itsellä meni hieman hermo, kun tarra ei meinannut oikeen tarttua kalvoon ja nuo kirjaimien koukerot aiheutti muutaman kerrran päänvaivaa. Mutta kaikesta huolimatta se on nyt seinällä ja toivottavasti myös pysyy siellä!

Suomesta ostaminen on kallista, joten köyhänä opiskelijana täytyy hommata kaikkea mahdollisimman halvalla. Joten eBaysta = Kiinasta tilaaminen on paras vaihtoehto. Sama tarra Suomessa voi maksaa 30€, kun sen saa muualta alle 5€. Joten kipinkapin googlettelee hakusanoilla wall stickers, wall decals, seinätarra, sisustustarra niin sieltä löytyy kaikenlaista kivaa seinän täytteeksi :-) MiniInTheBoxista ja eBaysta löytyy aikalailla samanlaisia. Pidän kuitenkin eBayta jostain kumman syystä parempana, koska sieltä löytyy useimmiten kaikki halvemmalla.. Se vaan tuppaa kyl olee loputon suo, jossa on paljon kaikkea ja halvalla. Sinne ei siis kannata eksyä, jos ei tarvitse mitään :D


Tuollainen tarra löytyy vanhempieni luota ja sekin täytyisi seinälle laittaa. Yksinkertaisuus on kaunista <3

Uskoisin seinätarrojen tulleen muotiin, koska enää ei tarvitse porata reikiä seinään, jotta sais tauluja ripusteltua ja muita sistuselementtejä. Jossakin vaiheessa porukka maalaili seinille kuvioita itse, mutta nää tarrat on kaiken kaikkiaan helpoin vaihtoehto. Näin vuokra-asunnossa  tarroista jää vähiten jälkiä ja sen kunto pysyy hyvänä :)

 Veljelläni on tuommoinen tarra itsellään, se on kyllä upee!
Sitten vielä muutama erikoisempi..Siinä muutama idea, mitä pistää seinälle. Noita löytyy vaikka ja millasia. Mun valitsemat kuvat on melko samantyylisiä kaikkia ^^

Tarraterveisin,
satuer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti