tiistai 15. huhtikuuta 2014

Kauneustuotteet = rakkaus

Heips!

Mietin et voisin vaikka tässä käydä läpi osaa mun tän hetkisistä suosikkituotteista. Ja uskoisin, et moni muukin on ihastunut tai suorastaan rakastunut kyseisiin tuotteisiin tai vastaaviin merkin tuotteisiin :) Salin jälkeen sai taas todeta, et on se ihana käydä pesulla, kun tuotteet on kohillaan ja saa rentoutua kunnolla rankan reenin jälkee. Siks haluankin ilmoittaa, että arjestakin voi ja saa nauttia näillä pienillä asioilla! Ja ken tietää, vaikka nää kyseiset tuotteet tulee löytymään ensi kerralla shopatessa sieltä ostoskorista ;)

Nämä rakkaudet löytyvät mun salikassista, jotta kukaan ei kotona kajoa niihin :p todella riittoisia ja kyllä on ihana hemmotella itseä tuoksuilla ja laadukkailla tuotteilla. AH<3


 Tässä on siis Aussien kosteuttava shampoo. Tää tarttu mukaan Vaasan Rewell centerin Emotionsista joskus kuukaus sitten, 3+1päivillä, jonka takia sai hieman halvemmalla. Onhan tuo hinnakas, mutta on se tuoksujensa ja toimivuuden takia kannattava sijoitus. Ja etenkin kun se on riittoisa! Mun pehkonki saa pestyy pienellä määrällä, joten tuo puteli tuo vielä monet rentouttavat pesuhetket.
Oon aina yrittäny pestä hiuksii shampool mahd. vähän, ettei hiukset vaurioitu entisestää ja rasvotu nopeammin. Aiemmin pesin hiukset kahden päivän välein shampoolla, mutta pienen ponnistelun jälkeen tämän tuotteen ansiosta suostun pesemään hiukset vasta 3. päivänä xd Tää todellakin puhdistaa hiukset tosi hyvin! :O et kuivasta päänahasta kärsivät etenkin kannattaa kokeilla ettei tarvii päivittäin pestä hiuksia (päänahkaa) niin se ei sitten kuivukaan niin nopsaa ja hilseile :)
Sokoksen nettikaupan mukaan hintaa on 17,50€. Omassa pussissa se tuntuu näin opiskelijalla, mutta tässä on lahjaideaa ;) ellei satu olemaan Satu, joka välillä haluaa tehdä rahakkaita sijoituksia.. Ehkä lopulta tää tuleekin halvemmaks kun ei tarvii pestä ku karkeesti noin 9-10krt/kk hiukset ja kerralla shampoota kuluu paljon vähemmän suhteessa näihin halvempiin tuotteisii (prisman "ota 2, maksa1" :D). Tai ku ite ainaki lorautan näitä halvemipia aineita huoletta et varmasti pesee, mut tässä ei oo sitä pelkoa eikä kalliit pesuaineet valu vaan viemäriin :)


 Tässä on sitten Aussien hoitoaine. En mä osannu oikee päättää mikä sopis mun päähän, joten päätin sitten ottaa tän tuoksun ja ennenkaikkea tehohoidon takia, vaikka tarjolla oli samaa sarjaa kosteuttava hoitoaine shampoon pariksi. Oon sellanen et annan hoitoaineen vaikuttaa päässä monta minuuttia, kunnes pesen sen pois. En tiedä miten fiksua se on hiusten kannalta et menee siks aikaa saunaa ja antaa vaikuttaa, mut tuleepahan kaks kärpästä samlla iskulla :p Hiukset on latvoista nykyää ku uudet tai eipä oo pahemmin kakshaarasia kävelly vastaa.
Tosin toi shampoo on niin tehokas et siks hiukset menee helposti takkuun :> Ehkä syynä on se etten laita hoitoainetta tyveen ollenkaa, joten takkuja löytyy vaa päänahan läheisyydestä :D ja pitkähiuksisten kakshaarasten avuks on myös et pesee vain rasvoittuneen kohdan shampool eli ainoastaan vain päänahan ja vaikka puolet hiusten pituudesta, ja sitten lopuksi pesee hoitoaineella latvat noin niskaan asti(riittää vain vaurioitunut osa). Näin mun hiukset pysyy puhtaampina pidempää, kun ei pistä hoitoainetta tyveen ollenkaa. Eikä se ole kyllä kerennyt oikeen vaurioituakaan et tarviis sen kummemin hoitoa..
Ja tämän putelin saa myös Sokoksen nettikaupasta hintaan 13,50€. Tuo on kätevä kun ei tarvii korkkia irrotella tai mitään, kun vain painaa ja pohjasta tulloo mössöt. Tämäkin hyvin riittoisaa tavaraa ettei tarvii kilokaupalla tunkea varmistaakseen toimivuuden :)

 Noh tässä kans yks hajurakkaus. Aika tyttömäinen väriltään ja hajultaan. Mut tämäkin niin riittosa et mitä ihmettä. Jättää ihon pehmeeks, vaikka jääkin aika emäksisen tuntuseks ("puhtaaks") eli suomeks nihkeen oloseks ku ei oo ihon pinnassa sillai rasvaa. Mut ei silti kuitenkaa kuivata ihoa. Ihme suihkugeeli mut saakeli, tätä en taida enää muuksi vaihtaa paitsi eri hajujen välillä :p I love... on kyllä nimensä veroinen. Must have!
Tätä ei näköjään tahdo sokoksen nettikaupasta löytyä, mut taatusti jokases Emotions-liikkeessä on!
Tuotteen esittely:
Juicy Watermelon

REVITALIZING SHOWER GEL

Feel revitalized with a burst of super juicy watermelon goodness.
All our revitalizing shower gels include our unique skin softening vitamin complex and Aloe Vera Leaf Juice to help moisturise and keep skin soft and supple. Oh and just for good luck we've added natural extract of watermelon fruit to help give you a super revitalized feeling. Yippee! For the record our yummy products are Soap Free, Paraben Free and pH Balanced.
Eli siis tuossa aikalailla mun kokemukset täsmää tuotteen lupauksia. Outoa, mut niin se pitäisikin olla!
 Ja nyt vartalovoina käytän Avonin caren kaakaota, joka on uutuus. Rakastuin. Tuoksu ja kaikki! <3 Vartalovoiksi helppo levittää ja riittoisa sekin :d tuli tänää salilla kehuja myös, että onpa hyvän tuoksuinen. Joten mun hajuaistit toimii vielä :p tän sarjan kaikki kaakaorasvat on kuulemma saanut paljon kehuja, joten eikös tässä ole tarpeeksi syitä hankkia tämä ihanuus ja hemmotella itseä!? :p iho on yhtä pehmeä kuin vauvanpylly, se on varma.

 Pitää sitä naamastakin pitää huolta. Tämä on myös Avonilta tilattu. Testasin ensin semmoista pienempää rasvapurkkikokoa, mutta se kun pääsi loppumaan, oli aika tilata uusi ja isompi:) Tässä  myös tuoksu on miellyttävä ja koostumus on rasvaisa, mutta silti imeytyy nopeasti jättäen ihon pehmeäksi. Olen todennut tämän toimivaksi itselleni. Omistan samaa sarjaa pienemmän purkin yövoidetta. Tuote on suunniteltu +25v, mutta pari vuotta sinne tänne ja täytyyhän tässä aloittaa taistelu ryppyjä vastaan ajoissa ^^

Ja sitten se tärkein... Mä ja mun ylikuivat silmänympärykset.. En tiedä miten ne saa kosteutettuu, mutta tää on ajanu asiaa ihan tarpeeks hyvin. Samaa sarjaa päivä- ja yövoiteeni kanssa. Kätevä tää ainakin on pienen kokonsa vuoksi. Silmät ei tunnu niin väsyneiltä, ku tätä käyttää:) Päivävoiteeseen nähden tää ei oo niin "rasvainen", joten ehkä siks mun silmänaluset ei kosteudu tarpeeks hyvin, ku täl hetkel tarviis (viimesen kuukauden ollut ongelmana). Mut silti tää on ihana, vuoden palvellut muuten aivan loistavasti!

Mä käytän monia eri rasvoja, koska mä oon jokseenkin pieni hamstraaja, kun multa löytyy mm. Avonilta eri purkkeja ja purnukoita. Täs suurimpana tehtävänä on päästä niistä eroo eli käyttää ne loppuun ennen kuin ostan mitään uutta. Jatkossa olis vaan ehkä hyvä ostaa se pienempi koko, mitä on tarjolla et loppuu nopeammin :> Uskon et moni on löytänyt itselleen sen täydellisen tuotteen, mut täytyy sekin muistaa, että tuotteen tarvittavuus voi vaihdella ajanjaksottain (kesä,talvi) ja näin ollen muutama vaihtoehto on hyvä olla. Ainakin enemmän omanlaista silmäruokaa ;)

Muistakaa ottaa kaikki ilo irti hemmotteluhetkistä!
satuer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti