lauantai 19. huhtikuuta 2014

Munarikasta pääsiäistä!

Tää on yks kevään juhla, mikä voi olla vuosittain aina erilainen. Toisena vuonna on vielä lunta, kun taas jonakin vuonna lumet on sulanu aikapäivää sitten. Tänä vuonna saa nauttia lämmintä pääsiäistä aivan upean sään kera! Kyllä sillä auringolla on piristäviä vaikutuksia ;)

Rairuoho ja silmäpuoli-tipu :)
Tää juhla ei merkitse mulle mitään uskonnollista, vaan enemmänkin virpomista, suklaamunia ja rairuohoa. Ja toki perinnesafkat, lähinnä mämmi vaan :) joillekin se on jeesuksen kärsimyksen muistelua ja sen semmosta.

Aatu
Tää on mun kissan, Hugon, ensimmäinen pääsiäinen meillä ja se kyllä niin rakastaa tätä juhlaa. Virpojien pajunkissat koristeltuina ja ohrasta kasvatettu ruoho on ehdottomia lemppareita ;) Toinen kissamme, Aatu, lähinnä vaan tykkää Hugon kanssa harventaa ruohoa eikä välitä niinkään höyhenillä varustetuista pajunkissoista. Laiska ja läski kun on... 
Hugo<3


Tuossa K-citymarketista kävin eurolla poimii vähän mämmiä. Mikä se semmoi pääsiäinen on ilman kyseistä hieman kyseenalaisen näköistä "herkkua"?:P Maku on hieman... No kyllä sitä syö, mutta kerman kanssa jopa herkullista. Päätin nyt kokeilla vaniljakastiketta, koska sen kanssa kaikki on hyvää! :)


No piti sitä sitten poimii sieltä cittarista yks puna alelaarista näin pääsiäisen kunniaks. Tää on ihanan lämminsävyinen, joten näin mun kalpeeseen ihoo ja vaaleisiin hiuksiin sopinee aivan loistavasti :) edelliset punani on jopa hiukan kylmäsävytteisiä, oikein punaisia. Lämminsävy meinaa siis hieman oranssihtavaa punaa, mut huulilla se näyttää ihan punaiselta kuitenkin, kuten älyvapaa-kuvasta näkee..^^ hups enpä jaksanut meikata

Lumenen huulipuna, sävyä 06
Oon laiska kuvailemaan yhtään mitään, joten ajattelin vaihtaa jossain vaiheessa järjestelmäkamerani minijärkkäriin, koska sitä on helpompi kantaa ja ottaa esille sekä se mahtuu pienempään tilaan. Tuo mun Canonin EOS50D on semmonen järkäle et jokapäiväiseen kuvaamiseen se on turhan raskas.. Mutta kun oikealle päälle sattuu, kuten tänää, niin kyllä niitä kuvia syntyy.
Oih, ihana kevät ja esiin pulpahtavat kukkaset! Etupihalta bongasin nämä kaunokaiset. Sinivuokkoja nuo ei oo, mutta nättejä ovat :) Pienen tutkiskelun jälkeen tulin siihen lopputulokseen, että noi vois olla kevättähtiä.

Sen pidemmittä puheitta, hyvää pääsiäistä ja pidempää viikonloppua! :)
-satuer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti