tiistai 28. huhtikuuta 2015

Vaatteiden silityksestä nopeaa ja helppoa!


Heipodei
Heippa,

viime viikonloppuna lauantaina 25.4 vietettiin Blogger's Inspiration day 2015 Helsingissä ravintola Maxinessa. Siellä oli tunnettujen merkkien edustajia esittelemässä uusia tuotteitaan bloggaajien tietoisuuteen. Yksi niistä oli Philips, jonka tuotteesta tässä postauksessa kerron enempi.

Tykkään silitellä petivaatteet siistiksi kaappiin ja osan vaatteista tottakai. Mutta nyt ei ole sellaiseen ollut aikaa toviin, joten kaikki vaatteet on ryppyisen ja huonokuntoisen näköisiä :-( Mun onnekseni bloggaajapäivillä sain Philipsin Steam&Go vaatehöyrystimen. Satu Tuomisto oli yksi tuotteen esittelijöistä ja näytti mallia, miten tuotetta käytetään :)

Philips Steam&Go Kannettava vaatehöyrystin, GC310, 1000W

Yllätyin tuotteen tehokkuudesta, sillä sitä on helppo käyttää sekä silittäminen käy kätevän nopeasti. Reissuun täydellinen kaveri, jos on tarve vaatteiden siistimiseen. Sillä meinaan ryppyjen sekä inhottavien hajujen ja mikrobien poistoa. Toimii. Eikä edes tarvii silityslautaa :)


Höyrystin ja mukana tuleva harja
2m johto ja on/off-nappula

Höyrystimessä valo palaa suuttimen yläpuolella, kun se on päällä.
Kuvassa näkyy vesisäiliön paikka
Vesisäiliö, 60ml

Höyrystin harjan kanssa
Harjan kanssa sivulta katsottuna

Vielä kuva edestä ilman harjaa
Höyrystin sivulta katsottuna ilman harjaa

Kyseinen tuote maksaa Philipsin sivujen mukaan 70€. GC310:stä on vielä kalliimpi versio Steam&Go 2-in-1 eli GC332, mikä maksaa 99€.

Tuotteella on hyvin kätevä muotoilu, mikä helpottaa vaikeidenkin vaatteiden silittämistä. Paksumpia vaatteita varten tuotteen mukana tulevalla harjalla saa hankalat rypyt suoriksi. Yllätyin suuresti, miten nopeasti tuote onkin käyttövalmis. Luvataan, että siihen menee alle minuutti. Tarkennettuna 45 sekuntia. Kiireen yllättäessä se on suorastaan heti käytettävissä, kunhan sen saa vain seinää kiinni. Parasta kuitenkin on, että kyseinen tuote soveltuu kaikille kankaille!

Mun piti päästä testaa, että toimiiko tämä oikeasti niin hyvin kuin luvataan. Otin ennen ja jälkeen kuvia havainnollistamaan, jotta näätte etten puhu vaan omiani.

Hieman ryppyinen kangaskassi :>
Tadaaa,  nyt se on siisti!

Pesussa varmaan pahiten menee ryppyyn farkkupaita
Heh, ei oo tullu silitettyy moneen pesukertaan koko paitaa, joten aika vahvat rypyt.

Se on kuin uusi! Näyttää heti paljon paremmalta.
Ja toi selkä! Huuhhuh. Kärsimättömänä hutasin nopsaan eli kiireisetkin saavat nopeasti siistittyä vaatteet kuin vaatteet.

Sitten piti testailla ihan verhoihinkin. Helppoa, kun ne roikkuu eikä niitä tarvitse ottaa pois silitystä varten :)

Omat verhot on jääny silittämättä...
Tuli siitä vähän siistimmän näköinen

Itse pässinä unohdin harjan, joten lopputulos ei tule olemaan läheskään niin hyvä

Noh, onhan tuo nyt ees vähän siistimmän näköinen

Oon ollut pari päivää kipeänä ja olin valmiina
heittää tän viltin jo pesuun hajun takia.
Mut ihme tapahtui, se tuoksui jopa hyvälle, raikkaalle, höyryjen jälkeen!

Mä en tota vilttiä oo aikasemmin pessy ollenkaan (melko uusi), kun se on puhdas mut siin on hitokseen kissankarvaa ja omia hiuksia. Siitä tuli kuin uusi, kun ummehtunut haju ja kissankarvat lähti :p

Iu, onneks harjan putsaus käy kätevästi
Nyt on viltti karvaton ja hajuton
rakastuin tähän tuotteeseen. Nopeeta ja helppoa. Niin tätä päivää, kun on kiire kokoajan joka paikkaan eikä ole aikaa kunnon silittelyillekään. Paitojen silittäminen on paaaljon helpompaa tällä kuin silitysraudalla. Enää ei tarvii heittää turhaan vaatteita pesuun vain sen takia, että ne vähän haisee. Mä vihaan vaatteita, mitkä on ihonmyötäisiä kainaloista, kun silloin ne vaatteet alkaa haisemaan kainaloista ja pakko pistää heti pesuu :<

Jos paketin meinaa heittää poies, siinä oli tällainen irrotettava pahvinläpyskä, missä on hyvät muistisäännöt

Paketin kyljestä kuvaa.

Eikö olekin kätsy! Ehdoton ihmisille, jotka reissaa ja niiden tarvii pitää puvun paidat tai mekot siistinä. Baari-illan jälkeen toppi saattaa olla puhdas, mutta haisee ihan tupakalle ja/tai hielle. Silloin tää on oiva väline kaamean hajun taltuttamiseen. Todella monet pesee vaatteita ihan liian usein (turhaan) ja näin lyhentää vaatteen käyttöikää huomattavasti, kun sen voisi tuulettaa vain ulkona tai nyt tällä höyrystimellä höyrystää/silittää puhtaan veroiseksi.

Tuoteselostuksen mukaan paketissa olis pitänyt tulla joku pussukka, mutta eipä oo näkynyt!
Ja nyt sitten pistän tuotteen oppaasta ohjeita miten tätä laitetta ajetaan niin sanotusti. Kuvat on mukavasti havainnollistamassa :)


Siinä mielessä hankalinta tässä höyrystimen käytössä on venyttää kangasta ilman, että lopuksi höyryt ei osuisi käteen.Eli höyrystimen toiminnan takaamiseksi pidä se pystyasennossa :) Ite tein sen virheen, että pidin höyrystintä vaaka-asennossa ja se piti semmosta ääntä, kun se ei saa enää vettä.
Mulla ei tullut paketin mukana testiliuskoja, mutta eiköhän ne tule kaupasta ostetussa paketissa :) Lahessa vesi on yleisesti hyvin pehmeetä, joten no worries. Ja niin myös vissiin pk-seudulla. Veden kovuus -aste meinaa siis sitä, että paljon siinä on magnesiumia (Mg²+) ja kalsiumia (Ca²+).

Eli vesisäiliöön vain vesijohtovettä, jos se on pehmeää. Muuten vesi on syytä tislata eli lyhyesti sanottuna haihduttaa.


Ongelmien ilmetessä: tässä on muutamia ratkaisuja

Nyt on päästetty sellanen sekametelisoppa irti, että oksat pois. Toivottavasti, joku sai tästä jotain irti. Jos vaikka kiinnostui sen verran, että vois jopa itselleen hankkia :) Jos puuttuu äitienpäivälahja, tässä olis yks vaihtoehto ;)

Höyryävin terveisin,
satuer

PS. En yhtään tiedä miten paljon kuvat sekoilee, mutta omalla selaimella ne näyttää menevän hyvin ^^

2 kommenttia:

  1. Haastoin sut The Liebster Awardiin! :)

    Haasteen löydät:
    http://lifewithsallas.blogspot.fi/2015/04/the-liebster-award.html

    VastaaPoista
  2. Höyrystin on paras väline vaatteiden silittämiseen. Vaikka jutustasi onkin jo vuosi aikaa, vinkkaan vielä muillekin, jotka täällä käyvät; vedä höyrystintä vaatteen sisäpuolella pintaa pitkin. On jotenkin tehokkaampi niin. Vaatekaupassa työslenneltyäni olen himoinnut höyrystintä, mutten löytänyt mistään, kunnes TV-shop esitteli TOBYn. Sillä höyrystelin kymmenen vuotta, kunnes se "kärvähti". Nyt olen hankkimassa uutta. Singerillä näyttäisi olevan hyvä laite. Siinä on iso vesisäiliö ja enemmän tehoa, kuin pienessä käsikäyttöisessä. Suosittelen!!!

    VastaaPoista