perjantai 29. toukokuuta 2015

Logo quiz suomi vastaukset osa 4

Moikkeeliis,

Siitä on vierähtänyt aikaa, kun viimeksi kirjoitin aiheesta. On tullut pyyntöjä, että pelin ratkaisuista tulisi uusi jatko-osa. Noh nyt vihdoin ja viimein sain kasattua itseni ja tulla kertomaan loputkin logot, kun sain screenshotit siirrettyä puhelimesta koneelle (niitä oli kiva metsästää hajanaisina muiden kuvien joukosta). Pelin pelasin loppuun jo aikapäivää sitten, mutta nyt vasta päästään niin sanottuun final episodeen.

Aloitetaan vinkkikuvista ja niiden oikeista ratkaisuista.204: Lounea205: Jyväshyvä206: Vaisala
207: Hackman
208: Kidius
209: Mimi (tässä oli pientä taukoa, joten tais jonkun päivityksen mukana screenshotit vähän muuttua..)

210: Boström211: Pakkasmarja
212: Metsä Tissue
213: Lasol
214: Solidium

Ja sitten viimeisen kuvan kimppuun..215: Eckerö Line - ja tottakai viimeisen kuvan sitten piti epäonnistua. Ratkaistun logon kuvaa ei voinut edes ottaa, kun peli loppui ja heitti pelin valikkoon. Peliäkään ei päässyt enää pelaamaan, sillä olen sen mukaan suorittanut pelin.

Siinä oli tämä peli ja hetken se kesti, kun sen kokonaan pääsi läpi. Google oli paras kaveri ja tietenkin pienet utelut isoveljeltä auttoi etenemään muutamasta hankalasta pähkinästä :p Kuten jotkut ovat saattaneet huomata, että en käyttänyt kertaakaan kolikoita avuksi, joten aika hyvän potin sai kerrytettyä 666.

Ja sitten tähän loppuun nää loput kuvakollaasit, jotta ei tarvii aina tänne tulla etsimään vastauksia :> Toki pelin mielenkiinto häviää helposti, jos oikeat vastaukset ovat heti sormien ulottuvilla.. Joten katsokaa kuvia vasta, kun toivo on menetetty ;-)

Kuvakollaasi

Kuvakollaasi

Noin, nyt tämä on saatu arvoiseensa päätökseen. Pelinä hyvin mukava, kun pääsi oppimaan jopa muutaman uuden suomalaisen logon ja kerrankin peli, joka ei ollut liian helppo. Paitsi nyt, kun menin senkin ilon pilaamaan joiltakin, heh :>

Olis hauska tehdä jatkossakin peleistä jotakin. Jos ei muuta niin peliarvosteluja erilaisista peleistä :p Ja nyt en tarkoita pelkkiä AppStoren pelejä, vaan PS3/PS4 ja vaikkapa PC tai mitä konsoleita nyt sattuu kotoa löytymään ^^

Nyt haluan onnitella kaikkia pelin läpipäässeitä: onneksi olkoon! Ja kiitos paljon lukijoille tästä neljän postauksen taipaleesta :) Mukavaa kesän jatkoa ja muistakaa suojata ittenne liialliselta auringolta!

satuer

Ps. Jos olet vasta eksynyt ensimmäistä kertaa tänne, muistathan kurkata edelliset postaukset aiheesta!
Osa 1 pääsee painamalla *tästä* ja osa 2 *tästä* sekä edelliseen eli osaan 3 *tästä* :)

8 kommenttia:

 1. mikä on tuo siinä on punanen viiva ja joku kirjain on p?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiskos se olla alepa? Tsekkaa nuo edelliset osat, jos sieltä löytyisi :)

   Poista
 2. Tiedätkö mikä on semmoinen kuva jossa on niin kun tää merkki < ja sen päällä viiva ja se loppuu n:nään? Kun oon kattonut kaikkinää enkä löydä.

  VastaaPoista
 3. Tiiätkö semmosen mis on kolme vihreetä viivaa päällekkäin ja loppuu T:hen

  VastaaPoista
 4. Alkaa S:llä ja loppuu N:ään. Eka sana 7 kirjainta ja toisessa 4 kirjainta?

  VastaaPoista
 5. 8 kirjainta jossain vaiheessa on d ja sen jälkeen . ja a. Mikä se on?

  VastaaPoista
 6. Mikä se on jossa on se kruunu valkosella taustalla tai jtn

  VastaaPoista
 7. Mulla olisi yksi merkki ja luulen tietäväni sen mutta ei löydy kirjaimia

  VastaaPoista