sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Juhlijan pelastuksen ABC

Päätin lähteä suuresta mielenkiinnosta Vermanin yhteistyökampanjaan Indiedaysin järjestämän Inspiration Day 2015 kautta. Olen ollut kova juhlimaan ja taidan olla edelleenkin, ja iltaan valmistautuminen vaatii muutaman asian onnistuakseen ja taatakseen seuraavalle päivälle paremman olon. Monesti olo on kuin auton alle jääneellä rotalla.. Kiitos Vermanin, voi lähteä juhlimaan kevyin mielin eli ennenkaikkea kevyin jaloin ja vatsoin :-)

Moni varmasti on pohtinut, kuinka selviytyisi illasta mahdollisimman tuskattomasti. Tietenkään täysin suuria taikoja ei pystytä tekemään, mutta helpottaminen onnistuu loistavasti. Olin onnekas, kun pääsin testailemaan Vermanin eri tuotteita. Yeah, I know... Aivan jäätävät kuvat, mutta välillä pitää repästä ja ottaa mielenvikaisia kuvia. Kuten tässä: ravintolisiä parvekkeella raapimispuun päällä järvinäköalalla.

Nyt suuri huomio herkkävatsaiset! Onko kenellekään tuttua ihana ilmapallo-vatsa? Todella epämukava tunne ja kuin vatsa eläisi ihan omaa elämää? Ja vielä kesken tärkeän tilaisuuden? Mun ilta ainakin latistuu helposti, jos vatsa ei voi hyvin. "Tie sydämeen käy vatsan kautta."
Noooh, mulla olis hyvä kikka millä tänkin vois ehkäistä! Meinaan, NogasinGO ja se on vielä pureskeltava tabletti eli sen voi ottaa helposti ennen ruokailua ilman juotavaa vain laukusta. Koska kyseessä on ennaltaehkäisevä keino, se täytyy ottaa siis ennen ruokailua. Nyt ei enää tarvitse kieltäytyä juhlien herkuista peläten ilmavaivoja ja kipeää vatsaa. Tämähän siis perustuu alfagalaktosidaasi-entsyymin toimintaan, jota tabletti sisältää. Tätä juhlien pelastajaa on saatavilla apteekista, joten tää kannattaa ostoskärryyn lisätä ilman muuta!

Ja seuraava huomio laktoosi-intolerantikot! Itsellä ei ole kokemusta laktoosin pilkkomishäiriöstä, mutta monen tuttavan kärsimysten seuraaminen vierestä antaa sellaisen kuvan, että kyseessä on todella tuskaisa vaiva. Onhan se nyt harmi joutua kieltäytymään herkullisista jäätelöannoksista kesällä ja monen suursuosikista maitosuklaasta, jotka sisältävät laktoosia.
Pohjoismaissa useilla ihmisillä on suolistossa laktoosia pilkkovaa laktaasi-entsyymiä, mutta etelänmaissa suurinosa on kuitenkin laktoosi-intolerantikkoja. Eli kyseessä on mutaatio, että ihminen voi hyödyntää maitosokeria ravintonaan.
Laktoosia voidaan myös pilkkoa keinotekoisesti LactraseGOn avulla, jolloin voi heittää hyvästit vatsa- ja suolisto-oireille. Tämäkin on purutabletti ja yhtä kätevän kokoisessa pakkauksessa kuin NogasinGO, joten ennen ravintolaan menoa voi hyvin ottaa laukusta tabletin nassuun ja syödä huoletta menusta kerrankin jotain mieleistä. Ja apteekin hyllyiltä löytyy myös tämä päivän pelastaja!
Olen kirjoittanut viime vuoden puolella Melarest Melatoniini 1mg -tuotteesta "Varmista onnistunut lomamatka!", mutta tällä kertaa sain testiin kyseisestä tuotteesta matkaversion! Kyseessä on imeskeltävä mintun makuinen melatoniinia 1mg sisältävä tabletti. Aivan loistava, sillä jos oon pyörinyt sängyssä tunti tolkulla, mutta en kuitenkaan jaksa käydä hakemassa vettä kapselin ottoa varten, voin ottaa tämän tabletin suuhun ja nukahtaa nopeammin ja helpommin. Senpä takia tää purkki sijaitsee mulla varmuuden vuoksi yöpöydällä :-)
Melarest Travel Mint auttaa siis nukahtamaan, jos vaikkapa lomamatkalle lähtiessä tulee aikaerosta aiheutuvaa unettomuutta, voi helpottaa unensaantia kätevästi ja silti samaanaikaan luonnollisesti. Myös vieraassa paikassa nukkuminen voi hankaloittaa nukahtamista. Pääsykokeiden aikaan moni pyörii ressaantuneena sängyssään monta tuntia miettien seuraavan päivän koitosta ja nukahtaminen venähtää myöhäiseksi. Siksipä mä suosittelen lämpimästi tätä, jotta ei tarvitse pilata koetta vähäisten unien takia.


Menin jo käyttämään mun uudet rakkolaastarit ja en kerennyt niistä edes kuvaa ottamaan. Mulla on kuvakin pöytäkoneella matkalaukusta, jossa on risteilylle mukaan lähteneet tavarat: bilekuteet, uudet korkkarit ja tärkeänä nää rakkolaastarit. Tietenki se rakko tuli sit kaikesta huolimatta päkiöihin, kun rakkolaastarit oli vain nilkoissa..
Noh, onneksi vanhasta postauksesta sain lainattua kuvan havainnollistamaan :p Ja mä oon todennut nämä jo aiemmin aivan loistaviksi kavereiksi mukaan reissuun, sillä uudet kengät aiheuttaa mulle nykyään aina rakon jonnekin. Monen tunnin kävely- ja seisomissessio korkokengissä saa mut jo kauhistumaan ennen alkuiltaa. Onneks on iän myötä viisastunut ja alkanut ennaltaehkäisemään rakkoja, jotta seuraavana päivänä jalat eivät olisi niin hellinä ;-)
Wonderm Blister Defence on siis oiva apukeino rakkojen ehkäisyyn ja hoitoon. Ne kiinnittyy uudelleen ja ovat joustavat sekä pehmeät, mutta silti hyvin hengittävät. Parasta on, että nää lähtee kivuttomasti irti sekä kestävät suihkussa käynnin. Ehdottomasti yhdet parhaimmista rakkolaastareista, mitä olen ikinä kokeillut. Eli eikun apteekkiin ostoksille, hop hop!

Ja nyt loppuhuipennuksessa haluan täten ilmoittaa, että on mahdollista osallistua kilpailuun, jossa voit voittaa juhlienpelastaja-tuotteita sekä Michael Kors Brooke MD Tote-laukun. Eli ilman muuta kannattaa lähteä kokeilemaan onnea, jos vaikka arpaonni osuisi kohdalle! Lisäksi voit käydä kampanjasivulla tsekkaamassa muiden postauksia aiheesta.Juhlivin terveisin,
satuer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti